Elektrotechniek


Voor de particuliere markt staan wij voor u klaar voor uw kleinschalige verbouwing tot het verzorgen van de complete elektrotechnische installatie voor uw nieuwbouw woonhuis. Traditioneel of volledig geautomatiseerd (domotica), wij zorgen voor een perfecte werking.

Voor de zakelijke markt verzorgen wij de complete installatie (nieuwbouw of verbouw) van A tot Z. Uw kantoor, bedrijfshal of bedrijvencentrum wordt compleet bedrijfsklaar opgeleverd, voorzien van alle voor uw noodzakelijke functionaliteiten.

Alle mogelijke disciplines (verlichting, werkplekinrichtingen, werkplaats / produktielijnen, beveiliging, telematica) worden compleet voor u verzorgd.

Uw volledige elektrotechnische installatie integreren in een gebouwenbeheersysteem behoort tot de mogelijkheden. Deze vorm van onderlinge, optimale afstemming tussen de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties zorgt voor u voor optimaal comfort en een minimaal energieverbruik.

Als all-round elektrotechnisch installateur nemen wij uw zorg uit handen en zorgen voor realisatie van de perfecte installatie voor u.